πολιτικό - πολιτιστικό στέκι

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ "BATTLE IN SEATTLE"




Με αφορμή τα 10 χρόνια από την διαδήλωση στο Σηάτλ, που πυροδότησε το αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα, θα προβληθεί στην "κόκκινη κλωστή" η ταινία "Battle in Seattle" την Τρίτη 24 Φλεβάρη στις 19:30.
(Θα προηγηθεί μια μικρή ενημερωτική κουβέντα-παρουσίαση του θέματος της ταινίας)

("battle in Seattle")

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ, ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 23 (έναντι γηπέδου)

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Τσικνοπέμπτη!!!

Σήμερα, χωρίς ιδαίτερη προετοιμασία, θα γίνει γλεντάκι με μουσικούλες, κρεατικά, κρασί και πολύ κέφι στην κόκκινη κλωστή!!!
Κατάτις 20:00, ξεκινάμε!!!!!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ιωαννίνων διοργανώνει τριήμερο προβολής ταινιών για την ενίσχυση του λαού της Παλαιστίνης. Ενώ είναι ακόμα πρόσφατες οι μνήμες των βομβαρδισμών στη Γάζα, γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ιωαννίνων ώστε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και στην Λατινική Αμερική και έτσι, με τα έσοδα των εκδηλώσεων να βοηθήσει τον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16/2 προβάλλεται η ταινία «Κάτω από τους Βομβαρδισμούς» η οποία αναφέρεται μέσω μίας τραγικά ανθρώπινης ιστορίας στο βομβαρδισμό του Λιβάνου το καλοκαίρι του 2006. Την Τρίτη 17/2 προβάλλεται η ταινία «Cocalero» που πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ από τη Βολιβία που ολοκληρώθηκε το 2007 και αναφέρεται στην πορεία του Evo Morales, ο οποίος από απλός καλλιεργητής κόκας κατέληξε στην προεδρία της Βολιβίας καθώς και στο αγροτικό κίνημα των καλλιεργητών κόκας. Την Τετάρτη 18/2, η ταινία «Το αλάτι αυτής της θάλασσας», από την Παλαιστίνη, είναι υποψήφια για το Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το 2009.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Εκδήλωση για την Εξέγερση του Δεκέμβρη

Εκδήλωση για την εξέγερση του Δεκέμβρη
Το Σάββατο 14/2 στις 19:00 στο Ξεναδοχείο "Το Γεφύρι" στην Κόνιτσα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Κ.Ο.Ε. για την εξέγερση του Δεκέμβρη με προβολή του D.V.D." Οι μέρες του Αλέξη παράθυρο στο μέλλον"

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Πρόσκληση για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο "Πολυθέαμα" Δευτέρα 9 Φλεβάρη

9/2, Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009 η Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων διοργανώνει στις 19.00 κεντρική εκδήλωση στο Πολυθέαμα με θέμα: «Πολιτική Επικαιρότητα και η πρόταση 15 Σημείων του ΣΥΡΙΖΑ». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Βασίλης Πριμικήρης, μέλος ΚΠΕ ΣΥΝ και ο Χρήστος Κατσούλας από την ΚΟΕ.